Wall Of The Eyeless - Nytt demo Wimfolsfestta (Endarker Studio)

Gå ner

Wall Of The Eyeless - Nytt demo Wimfolsfestta (Endarker Studio) Empty Wall Of The Eyeless - Nytt demo Wimfolsfestta (Endarker Studio)

Inlägg av Edman104 i mån 27 maj - 14:30:54

Tjena!
Simon här från det unga metal bandet Wall Of The Eyeless från Sverige och Ryssland. Bandet har en originell stil, något som många recensenter hävdar. Vår musik stil har av recensenter kallats för progressive doom/death metal med olika influenser, men det är svårt att sätta någon bestämd genre på bandet med tanke på musikens mångfald.
Det skulle uppskattas om du skulle lyssna igenom vår nya demo ”Wimfolsfestta” och recenserar det eller bara hjälpa att sprida ordet om bandet. Demot har redan börjat fått utmärkta recensioner hos metal pressen.
Efter mycket bra feedback från både pressen och lyssnare på vårt föra demo ”Through Emptiness” så har vår ambition höjts till att ta det till en ny nivå. Vår nya skiva ”Wimfolsfestta” är vår andra demo, men det är mer än så. Det finns en tanke bakom verket och det finns ett koncept inte bara i musiken utan även i illustrationen och i texterna. CDn har fyra låtar med en sammanlagd tid på nästa 27 minuter. Denna skiva var inspelad och mixad i Endarker Studio (MARDUK, FUNERAL MIST, RAGNAROK, etc.) med MARDUKs basist Magnus ”Devo” Andersson som producent och mästrades av Jens Bogren på Fascination Street Studios (KATATONIA, SWALLOW THE SUN, OPETH, AMON AMARTH, BLOODBATH, DARK TRANQUILLITY etc.) Wimfolsfestta är ett rejält lyft både produktions - och musik mässigt
Du kan streama skivan gratis här:
http://walloftheeyeless.bandcamp.com/
http://walloftheeyeless.stereokiller.com/
http://www.metaldemos.com/demos/metaldemo414
Hela demon finns också ute på YouTube tillsammans med en film som dokumenterar tiden i studion under inspelningen av demon: https://www.youtube.com/user/WallOfTheEyeless
Official Facebook: www.facebook.com/walloftheeyeless
Vi skulle uppskatta jätte mycket du hjälpte oss att sprida ordet om bandet. Tack på förhand!
Mvh. Simon/Wall Of The Eyeless

Edman104

Antal inlägg : 1
Join date : 13-05-27

Till överst på sidan Gå ner

Till överst på sidan


 
Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet